Muubs, Luna, krukke, Terracotta, Sort, H: 100 Ø: 52 cm

2.293 kr.
Vejl. pris 4.999 kr.
Ikke på lager

Luna krukken fra Muubs er designet med inspiration fra naturen. Vasen er lavet i håndbrændt terracotta, og har en spændende ru overflade, med små kratere og forhøjninger.

Luna er blevet håndmalet  og derefter brændt med gasbrænder for at give den et helt unikt udtryk, fra krukke til krukke. Brug Luna som dekorationselement i hjemmet, eller som en imperial gulvvase - og vælg hvilke blomster eller grene der er repræsentativ for dit hjem.

Krukken bør kun bruges indendørs og der bør ikke plantes i krukken direkte. Krukken er perfekt til tørrede dekorationer eller blomster.

MÅL:
Højde: 100 cm
Diameter: 52 cm 
indre hul: 11 cm.

MATERIALE:
Teracotta

FARVE:
Sort

MUUBS
Muubs er en innovativ møbel- og interiør virksomhed. Muubs har specialiseret sig i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå materialer.

Muubs produkterne har alle et råt og unikt urbant look, der passer ind i de fleste boligindretninger som kontrast til det minimalistiske. Muubs ønsker at udtrykke naturens kræfter og dens smukke, intense råhed.
Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her