• En kodeord mindre at huske
  • Del nemt med dine venner
  • Vi poster aldrig til din væg, uden din tilladelse

Ophold med mad i særklasse på hyggelige Hotel Korning Kro

Solgt vare

Nyd et ophold med mad udover det sædvanlige. 

Opholdet er for 2 personer og indeholder følgende:

  • overnatning i dobbeltværelse
  • morgenmad
  • 2 retters menu - tilberedt med stor faglig stolthed
  • 1 flaske vin på værelset
-Opholdet kan indløses hele 2017. Kontakt hotellet for booking.
-Weekendtillæg betales KUN i følgende periode. 1/6 - 31/8 2017.
-Hotellet har lukket mellem jul og nytår.

Om hotellet
Vi bor tæt ved Århus - Horsens – Hedensted – Vejle - Billund, hvor oplevelserne er mange, og spænder fra smuk natur – over store koncerter til sport og kulturelle oplevelser. Vi ligger tæt på skov, strand og mange golfbaner. Her findes tryghed, ro og harmoni.

Har du lyst til at opleve mere liv, end den fredfyldte natur vi har at byde på, ligger hotellet kun ti minutters kørsel fra det pulserende Horsensianske byliv. Her kan du udnytte de mange shopping-muligheder eller spise på en af byens mange restauranter. Den centrale geografiske placering er en stor fordel: tæt på, lidt væk, åbne marker og dog med meget inden for rækkevidde.

Med et ophold på Hotel Korning Kro har du rig mulighed for at komme helt ned i gear. Omgivelserne er som massage for sjælen, og du kan vende tilbage til hverdagen udhvilet og afslappet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Restauranten
Restauranten summer af hygge og varme. Og vi vil altid sørge for trygge rammer, så du kan nyde en positiv madoplevelse hos os. Indtag vores restaurant og lad tjeneren berige dig med den bedste service, og nyd maden, der er lavet med kærlighed, Premium 1. klasses råvarer og stort engagement.

Vi er kendt for vores klassiske danske retter, med et strejf af køkkenets fantasi, samt høje kvalitet. Vor faguddannede kokke elsker at være kreative og udforske menuer og smagssammensætninger, der er med til at gøre vores retter lidt bedre end andre. Alle tjenere og kokke er enten faguddannede eller elever.
Vi sætter en ære i at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer af høj kvalitet. Vi stiller nemlig krav til vores råvarer

– Vi har siden starten fokuseret på gode og ærlige madoplevelser, fortrinsvis af lokale råvarer, samt hjemlig hygge, en afslappet atmosfære og ordentlig betjening. For os er servicering af gæsterne altid 1. prioritet. Det er vores mål at alle skal føle sig hjemme i vores hyggelige og indbydende restaurant.

Vi brænder for vores arbejde og går meget op i, at et besøg hos os skal være mere end blot et måltid mad – det skal være en oplevelse langt ind i sjælen.

Hvis du er på udkig efter en god restaurant eller spisested i Horsens, så kig forbi, og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi glæder os til at tage imod dig I Hotel Korning Kro´s restaurant.

Værelserne
Hotel Korning Kro tilbyder 22 lyse og moderne værelser med vægt på hygge og komfort. Alle vores værelser har badeværelse med bruser, elkedel, 30” fladskærm TV og 16 kanaler. Vi har hårtørrer og diverse toiletartikler til hvert badeværelse. Størstedelen af hotellets værelser har store vinduer med udsigt til skov og marker, direkte udgang til altan eller terrasse. Der tilbydes både ryger, samt ikke-ryger værelser.

Vores værelser er alle på 24 m2, heraf 2 specielt indrettet til kørestolsbrugere og handicappede
Der er ydermere skrivebord og gratis trådløst internet på værelset, således at det er muligt at arbejde i ro og fred.

Indløsning
Opholdet kan indløses hele 2017. Kontakt hotellet for booking.
Sommertillæg betales følgende periode. 1/6 - 31/8 2017.
Hotellet har lukket mellem jul og nytår.

Hotel Korning Kro A/S
Korningvej 143, Korning
8700 Horsens
Telefon: +45 7567 3569
E-mail: hotel@korningkro.dk

Vurdering:

1.950,-

Aktuelt bud:

995,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Helmuth

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Opret gratis bruger!