OYOY, Chloe Cloud tallerken & skål, Silikone, Light Rubber/Coral

59 kr.
Vejl. pris 179 kr.
4 på lager
Chloe Cloud Tallerken og Skål gør det nemt og sjovt for barnet at spise. Sættet består af en tallerken og skål i søde farvekombinationer. Et sødt spisesæt som barnet med sikkerhed vil elske. Chloe Cloud Tallerken og Skål er lavet af 100% silikone, som er praktisk i en travl hverdag med børn. Sættet er fødevaregodkendt, tåler opvaskemaskine og kan gå i mikroovnen.

MÅL:
H1,2 x L23,5 x W16 cm / H3,3 x L19,5 x W13,3 cm

MATERIALE:
Silikone

FARVE:
Light Rubber/Coral
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
OYOY

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.