OYOY, Kyoto rund pude, dusty blue, Ø40 cm

179 kr.
Vejl. pris 249 kr.
1 på lager

Den blåstribede runde pude fra Kyoto-serien fra OYOY  fungerer som den perfekte pyntepude i sofaen og som sidde-pude. Puden har et grafisk udtryk og er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i det rum det placeres i.

Puden er i økologisk bomuld og har fyld af fjer og dun. Det anbefales at pudebetrækket vaskes på 30° maskinvask på vrangen.

MÅL:
Ø40 cm

MATERIALE:
100% Økologisk Bomuld

FARVE:
Dusty blue
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.