OYOY, Niji karklude, Blue/Brown, bomuld

71 kr.
Vejl. pris 119 kr.
2 på lager

Niji Karkludene er kendetegnet ved deres grafiske udtryk i komplementære farver. Niji Karkludene er lavet af det blødeste økologiske bomuld og er et must-have i ethvert køkken. Pryd køkkenet med Niji Karkludene sammen med et Niji Mini Håndklæde og opnå et harmonisk udtryk.

Niji Karkludene kommer i sæt af 2 stk.

Brug både Niji Mini Håndklæder og Karklude sammen i køkkenet for et harmonisk udtryk

MÅL:
H25 x W25 cm

MATERIALER:
100% Økologisk Bomuld

FARVE:
Blue/Brown

OYOY
Mere end blot et designmærke er OYOY til moderne familier i søgen efter at genkalde barndomsminder og skabe nye.
Designerne er klassiske, funktionelle og langvarige med unikke detaljer og lokkende farvekombinationer. Produkterne er påvirket af traditionelt skandinavisk design og er redesignet til barndomsminder. Baseret på disse minder er der skabt unikke produkter med fokus på form og form møde funktionalitet.

 

Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, der både er til klassisk dansk design, farver og mønstre. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design.