OYOY, Putki Recycled Dørmåtte, Choko, L76 x W52 cm

149 kr.
Vejl. pris 349 kr.
Ikke på lager
Putki Dørmåtten i choko er en elegant og smuk dørmåtte med frynser langs siderne. Dørmåtten giver et personligt udtryk i entreen og passer med sit enkle design smukt ind i alle hjem. I Putki serien finder du et udvalg af tæpper, vægtæpper og dørmåtter i flere størrelser og farvekombinationer. Putki betyder rør på finsk, hvilket afspejler sig i selve designet. Dørmåtten er lavet af 100% recycled polyester.

MÅL:
L76 x W52 cm

MATERIALE:
100% Recycled Polyester

FARVE:
Choko
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
OYOY

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.