OYOY, Rainbow fad keramik, choko - H2 x L34 x W21

224 kr.
Vejl. pris 399 kr.
På lager
Udtrykket på vores Ceramic Rainbow Tray giver hjemmet en varm og hyggelig fornemmelse med tanker tilbage til barndommen. Hæng den fine vægdekoration op, blandt dine yndlings plakater for at give væggen et blødt og organisk udtryk. Man kan også med fordel bruge den på bordet, hvor fadet kan bruges som dekoration eller til servering. Den skønne varme farve passer perfekt ind i det moderne hjem.

Til rengøring anbefales det at vaske med vand og tørre med en tør klud.

MÅL:
H2 x L34 x W21 cm

MATERIALER:
100% Stentøj

FARVE:
Choko

OYOY
Mere end blot et designmærke er OYOY til moderne familier i søgen efter at genkalde barndomsminder og skabe nye.
Designerne er klassiske, funktionelle og langvarige med unikke detaljer og lokkende farvekombinationer. Produkterne er påvirket af traditionelt skandinavisk design og er redesignet til barndomsminder. Baseret på disse minder er der skabt unikke produkter med fokus på form og form møde funktionalitet.
Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, der både er til klassisk dansk design, farver og mønstre. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design.