OYOY, Rainbow musik uro, H14,5 x L12 x W7 cm

169 kr.
Vejl. pris 349 kr.
På lager
Musik uroen Rainbow er en sød lille detalje, og er fremragende til at hjælpe baby med at falde i søvn. Musik spiller når man trækker forsigtigt i snoren, med den lille runde ring for enden. Uroen er lavet af 100% bomuld, strik og polyester fyld samt musik del indeni. Til rengøring anbefales det at tørre med en våd klud - kun pletvask. Melodi: "Lullaby". CE-godkendt. Bemærk: Dette produkt er ikke et legetøj.

MÅL:
H14,5 x L12 x W7 cm

MATERIALE:
100% Cotton, 100% Recycled Polyester Filling

FARVE:
Multi
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
OYOY

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.