OYOY, Ronja sengehimmel, rosa, Ø60 x H240 cm

439 kr.
Vejl. pris 999 kr.
Ikke på lager
Vi præsenterer den vidunderlige Ronja Himmelseng til børneværelset, værdig af en ægte ridder eller prinsesse. Denne himmelseng har fine detaljer i form af en pom pom, bedårende farver, og så kan den åbnes og lukkes både foran og bagpå. Denne hyggelige himmelseng er perfekt til gemmelege eller til højtlæsning fra en god bog. Himmelsengen kan med fordel styles med fløjls sækkestolen eller pom pom guirlanden. Himmelsenden er lavet af 100% økologisk bomuld - oekotex standard. Til rengøring, anbefales det at pletvaske.

MÅL:
Ø60 x H240 cm

MATERIALE:
100% Organic Cotton

FARVE:
Rosa
 
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
OYOY

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.