OYOY, Savi keramik lysestage, lav, beige, Ø17 x H2,5 cm

137 kr.
Vejl. pris 199 kr.
På lager

Enkel og elegant Savi-lysestage, som giver mulighed for at skabe egen personligt stil og udtryk i indretningen. Lysestagens organiske form, materialet af keramik og dens flotte farve giver en rolig og stilfuld atmosfære i hjemmet.

MÅL:
Ø17 x H2,5 cm

MATERIALE:
100% Stentøj

FARVE:
Beige
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.