OYOY, Yuka kopper, 2 stk., terracotta, H7,5 x L11 x 8 cm

109 kr.
Vejl. pris 229 kr.
På lager
Yuka er en serie af bordservice med en moderne æstetik og et klassisk design, fremstillet i hånden. Denne Yuka-kop er lavet til kaffe eller te og er en alsidig tilføjelse til enhver bordservice-samling. Denne kop er lavet af farvet ler med en skinnende glasur på indersiden og en mat overflade, hvilket giver en underspillet elegance til din borddækning med masser af varme og personlighed. Brug Yuka-koppen, når du serverer morgenmad, frokost eller middag, og tilføj lidt stil til bordet med dette smukke og unikke design. Yuka-serien består af tallerkener, skåle og kopper. Husk at gå på opdagelse i hele serien. Fås i flere farver. Alle dele er håndlavede, og finish kan variere på grund af udsættelse for varme i ovnen.

MÅL:
H7,5 x L11 x 8 cm 

MATERIALE:
Terracotta

FARVE:
Brun
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
OYOY

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.