Opret bruger

Opret med email

Protesttrøje signeret af landsholdet + den nye landsholdstrøje og billetter til landskamp

BYD PÅ ANDRE SPÆNDENDE OPLEVELSER HER


Du har nu muligheden for at byde på denne specialudgave båret til VM-kvalifikationskampen mod Moldova som protestmarkering mod menneskerettighedsforholdene i Qatar, der er vært for VM i 2022. Trøjerne er signeret af de 11 startende spillere i kampen mod Moldova.

Derudover kan du også vinde 2 billetter til kampen mellem Danmark vs. Bosnien-Hercegovina på Brøndby Stadion d. 6 juni. Til sådan en kamp skal man selvfølgelig være iført de røde og hvide farver, derfor får du også med i købet den nye flotte Landsholdstrøje fra hummel.

Du byder på:
1 stk. Football Supports Change-protesttrøje signeret af de 11 startende landsholdsspillere i kampen mod Moldova
1 stk. den nye hjemmebanetrøje (2021) fra hummel
2 stk. billetter til kampen mellem Danmark vs. Bosnien-Hercegovina på Brøndby Stadion d. 6 juni*
 
Alle indtægter fra både auktionen og salget af trøjer går til migrantarbejdere og deres familier i Qatar via projekter, som Amnesty International bistår med at udpege. hummel bakker op om markeringen og har sammen med spillerne og DBU besluttet at producere flere af de særlige trøjer til salg blandt fans. De kan købes her: https://www.landsholdsshoppen.dk/fankollektion/dbu-statement-jersey

Hvis du vil vide mere om DBU’s holdninger til spørgsmålet om VM-slutrunden i Qatar, så kan du læse meget mere om det her: https://www.dbu.dk/samfundsansvar/vm-i-qatar/

*Såfremt tilskuere tillades på stadion. Alternativt konverteres billetten til kvalifikations- eller Nations League kampe i efteråret 2021 eller foråret 2022.

Udbyder:

DBU

Bud:

2.001,-

Tid tilbage:

12 dag(e) 08 : 55 : 23

Højeste bud lige nu er fra:

Frank Trane

eller del betalingen op med
Levering:
0,-
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...