Opret bruger

Opret med email

Royal Oak

Med anlægget af Royal Oak ved Jels Nedersø er en gammel drøm blevet til virkelighed. Nemlig drømmen om at skabe en golfbane i den meget smukke natur ved Jels med skove og søer.
En bane som giver både private golfspillere og erhvervslivet helt nye muligheder, for at dyrke den herlige sport.
Projektet tog sin begyndelse i 1988, hvor et areal på 70 ha. blev erhvervet. Den 9. maj 1992 blev banen officielt indviet, hvor statsminister Poul Schlüter slog det første slag. Banens 18 huller er opbygget efter internationale standarder, og er som den første herhjemme opbygget efter den amerikanske USGA-standard, med meget store sandbyggede greens på ca. 700 m2. i gennemsnit. 78 sandbunkers krydrer banen.
Fairway, greens og tees vandes ved hjælp af TORO automatisk vandingsanlæg, så banen også i tørre perioder stadig er grøn og lækker at spille på. I den hyggelige restaurant kan du nyde udsigten over banen, og få en velsmagende kullinarisk oplevelse med mad fra køkkenet.

STØT ROYAL OAK GOLFKLUB

På denne auktionsside er du med til at støtte den smukke Royal Oak Golfklub. Her på Auktionssiden finder du et bredt udvalg af lækre udvalgte produkter, alle til vilde hammerslagspriser, der støter den fantastiske golfbane i Jels. Deltag i budkampen i dag, lav en god handel og vær samtidig med til at støtte Royal Oak Golfklub.


BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller