Opret bruger

Opret med email

SAIL JIB-43-101 dansk designet sofaborde fra PBJ Designhouse

Byd på dette flotte dansk designede SAIL JIB sofabord fra PBJ Designhouse.

Dette SAIL JIB sofabord er en del SAIL kollektionen, som er dansk arkitektdesignet i et lækkert og dynastisk design, som passer ind i de fleste hjem.
Sofabordet har en jib-formet bordplade i det yders praktiske højtrykslaminat. Dertil har den en facetkant og tre massive tilspidsede egeben. 

Dette sofabord er til de personer, som gerne vil have naturen, det organiske samt danske arkitektettegnede møbler i deres hjem. 


MÅL:
SAIL JIB-43

Højde: 40 cm
Længde: 100 cm
Bredde: 57 cmMATERIALE:
Benene er i massiv eg og bordpladen i egefiner. Begge dele er behandlet med en hvidpigmenteret miljø-lak, hvilket fremhæver egestrukturen, skaber det nordiske design og samtidigt gør træet vedligeholdelsesfrit. 


FARVE:
De massive ben er i hvidpigmenteret egetræ og toppladen i hvid HPL.

VEDLIGEHOLD & PLEJE:

Pleje:

Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Bordpladen er i det praktiske HPL laminat og det kan dermed plejes med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan dertil med fordel også anvendes laminatrens, som er specielt beregnet rengøringsmiddel til dette produkt.


Vedligeholdelse:

I henhold til træet er lakeret er det vedligeholdelsesfrit og skal dermed ikke olieres eller lakeres efterfølgende. Dette produkt er dermed vedligeholdelsesfrit.PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.


ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-14 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: 6021(01/00)43101 - SAIL JIB-43-101 og SAIL STEL-43 eg-40cm(3 stk.)

Du støtter med 5% af omsætningen

Normalpris:

3.299,-

Tid tilbage:

Solgt

Levering:
299,-