Opret bruger

Opret med email

SAIL JIB-87-101 dansk designet sofabord fra PBJ Designhouse

Byd på dette flotte dansk designede SAIL JIB-87 sofabord fra PBJ Designhouse.

Dette SAIL JIB sofabord er en del SAIL kollektionen, som er dansk designet i et lækkert og dynastisk design, som passer ind i de fleste hjem.
Sofabordet har en jib-formet bordplade i det praktiske og nemme hvide laminat. Dertil har den en facetkant med træliste i sort og tre massive tilspidsede sorte egeben. 

MÅL:
SAIL JIB

Højde: 36 cm
Længde: 100 cm
Bredde: 57 cmMATERIALE:
Benene er i massiv eg behandlet med en mat sort farve og miljø-lak, hvilket fremhæver egestrukturen og samtidigt gør træet vedligeholdelsesfrit. 
Den hvide bordplade er i det funktionelle og anvendelsesnemme HPL laminat(højtrykslaminat), som er slidstærk og praktisk i brug.FARVE:
De massive ben og bordkanten er i mat sort egetræ og bordpladen er i hvid HPL laminat.

VEDLIGEHOLD & PLEJE:

Pleje:

Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Bordpladen er i det praktiske HPL laminat og det kan dermed plejes med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan dertil med fordel også anvendes laminatrens, som er specielt beregnet rengøringsmiddel til dette produkt.

Vedligeholdelse:

I henhold til træet er lakeret er det vedligeholdelsesfrit og skal dermed ikke olieres eller lakeres efterfølgende. Dette produkt er dermed vedligeholdelsesfrit.PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.


ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-14 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: 6021(00/01)09101. SAIL JIB-09-101 og SAIL STEL-87-36cm

Du støtter med 5% af omsætningen

Normalpris:

3.299,-

Tid tilbage:

Solgt

Levering:
299,-
Henter...