Opret bruger

Opret med email

SHAPE dansk arkitekttegnet skænk fra PBJ Designhouse

Solgt vare
SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Byd på denne elegante danske arkitektegnede designer skænk fra PBJ Designhouse.

Skænken er dansk arkitekttegnet af Michael H. Nielsen og lavet til at passe ind i det skandinavisk designhjem. SHAPE er lavet ud fra de danske snedkertraditioner med fokus på design og kvalitet. Skænken indeholder fire hylder og tre vertikale rumdelere. Der er fokus på detaljerne med finer indvendigt og på bagsiden, så den kan være fritstående og åben som udstilling. Dertil er den samlet med de elegante geringssamlinger i hjørnerne.
 
Skænken består af to skydedøre med letløbende skjulte glideskinner, som giver mulighed for forskellige muligheder med tillukket eller åben i en side til fremvisning af indholdet. Skydelågerne består af to låger, hvor den en er i lys eg og den anden i sort fenix laminat. Dette giver et funktionelt og sjovt design, hvor man kan ændre på udtrykket.

Benene fremstår med let skråtstillede massive ege træstel med indbyggede justerbare stillesko, som gør det nemt at justere skænken, hvis der er ujævnt gulv.

 

Dette møbel er til de personer, som har et kreativ og legende hjem med fokus på høj kvalitet og elegant dansk design. 

 

MATERIALER:

Skænkens korpus og ben er i lys lakeret eg. Der anvendes en hvidpigmenteret miljø-lak, for at bibeholde den lyse farve og skabe et naturligt nordisk udseende samt skabe en vedligeholdelsesfrit produkt.

Skænkefronterne består lys eg som korpusset og den anden er i sort fenix nanolaminat.

 

MÅL:
Højde: 80 cm
Længde: 185 cm
Bredde: 48 cm

 

VEDLIGEHOLD & PLEJE:

Vedligeholdelse: I henhold til træet er lakeret er det vedligeholdelsesfrit og skal dermed ikke olieres eller andet.

Pleje: Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Anvend ikke sulfo. Skænke fronten i nanolaminat kan også plejes med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan med fordel også anvendes laminatrens produkter, som er specielt beregnet til dette produkt og melamin svampe.
PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.

ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 2-10 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: SHAPE-204-043 light oak front black fenix & light oak

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

12.999,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Kirsten Andersen

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder