Opret bruger

Opret med email

Slotsophold for 2 personer i slotssuite på Hattonchâtel Château i Frankrig

  • Vigneulles-lès-Hattonchâtel

Hattonchâtel Château er et unikt slot i det nordlige Frankrig hvor der rundt om slottet er den skønneste natur og idyl. 

I nærheden af slottet ligger flere smukke historiske byer og I kan blandt andet tage en udflugt til byen Nancy, der byder på adskillige flotte seværdigheder, herunder Cordeliers kirken, katedralen fra det 18. årh. 

Der er også mulighed for at køre til byen Metz, som også er kendt som "lysets by" på grund af den vidunderlige belysning af arkitekturen på de gamle og prægtige bygninger og kirker. Det helt unikke i Metz er uden tvivl den seværdige katedral, St. Etienne Gothic Cathedral, designet af Marc Chagalls om helt sikkert er et besøg værd. 

OPHOLDET INDEHOLDER
- 2 overnatninger i charmerende slotssuite
- 3-retters Gourmetmenu på dag 1 (kan opgraderes til 5-retters menu mod tillæg, og vinmenu kan tilkøbes).
- Vinsmagning på et fransk vindestilleri
- Morgenbuffet alle dage

Tilbuddet er inkl. gourmetmenu på 1. dagen, dog kan middage de resterende dage tilkøbes. Det er valgfrit, så muligheden for at udforske lokale restauranter også er til stede.

Fra stjernerne på slottet
Det franske slot Hattonchâtel Château har blandet andet været med i den danske serie ”stjernerne på slottet” grundet stedets unikke beliggenhed – på toppen af en højderyg med en fantastisk udsigt over dalen Le Woüvre og den kunstige sø Lac de Madine.

Slottet er i sig selv unikt, idet det er autentisk med dertil hørende nyrenoverende suiter med store og lyse en-suite badeværelser - særdeles velegnet til celebrities og andre berømtheder, samtidig med at det ligger for enden af den lille landsby og landsbykirke – helt ugenert og skjult fra omverdenen.

Mange tager 2 overnatninger på Hattonchâtel Château inden de skal videre ned gennem Frankrig på ferie. Slottet er uden tvivl et besøg værd, da det er en ekstraodinær oplevelse.

Bemærk! Transport er ikke inkluderet i prisen. Kører I i bil, tager det ca. 8 timer fra den danske grænse. I kan også flyve til Luxembourg hvor i lejer bil, hvorfra det tager ca. 1 time og 15 min. at køre til Hattonchâtel Château. Ejeren af slottet er dansker og ejer blandt andet Skrøbelev Gods og du kan derfor sagtens skrive/tale på dansk ved reservering.

Indløsning:
- Opholdet skal indløses senest 30. oktober 2022
- Helligdage/weekendtillæg 40 euro pr. nat
- Opgradering til 5 retters menu ca. 35 euro pr. person, aftales/afregnes direkte med stedet
- Vinmenu inkl. velkomstdrink kan tilkøbes, 35 euro pr. person, aftales/afregnes direkte med stedet
- Husdyr tillæg kr. 195,- pr. nat
- Wellness massage - forskellige typer - efter aftale
- Du booker dit ophold på tlf. +45 20 80 03 30 eller info@hattonchatelchateau.com
- Huske oplyse den 4-cifret bookingkode
- Du kan sagtens skrive/tale på dansk ved reservering

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Bud:

3.195,-

Tid tilbage: