heart
Indsamlet til gode formål:
37.299.345 kr.
Sortér efter:

Oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort er en nem måde at give dig selv eller dine kære en ekstra speciel gave – uanset lejligheden. Hos Odendo tilbyder vi et bredt udvalg af oplevelsesgavekort, der bl.a. består af ophold, greenfees, kulturoplevelser og restaurantbesøg.

 

Læs meget mere om vores oplevelsesgavekort længere nede på denne side.

BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller

Gavekort til oplevelser i København 

Vores udvalg af oplevelser er placeret over hele Danmark – faktisk ofte også i Tyskland og Sverige. Uanset om du ønsker en oplevelse tæt på naturen eller i storbyen, finder du med garanti det perfekte oplevelsesgavekort hos os. Vil du f.eks. udforske København, finder du gavekort til oplevelser i København, hvor der løbende kommer flere til.


Giv en oplevelse i gave

Vil du forkæle dig selv eller en du holder af med en oplevelsesgave, er mulighederne mange. Hos os kan du byde på alt fra hotelophold og teaterbilletter til golfoplevelser og restaurantbesøg. Det største udvalg finder du, hvis du leder efter et ophold eller en miniferie. Vi tilbyder nemlig et utal af ophold på hoteller, kroer, slotte og herregårde i hele landet. Uanset om du ønsker et ophold midt i naturen, tæt på vandet eller med maden i fokus, finder du det rette oplevelsesgavekort hos os.


Danmark rundt: Oplevelsesgave ideer

Et oplevelsesgavekort er den perfekte gave, som alle, uanset køn og alder, kan få glæde af. Giver du f.eks. et gavekort til et ophold, er det ikke bare en overnatning på et hotelværelse, som modtageren kan få glæde af. Det giver nemlig også modtageren mulighed for at opleve naturen og seværdighederne, der er placeret tæt på overnatningstedet.


Er der et særligt sted i Danmark, som du ved, at modtageren holder af, finder du nemt et oplevelsesgavekort til et ophold i nærheden. Hos os finder du nemlig ophold på kryds og tværs af Danmark – fra det historiske Sønderjylland til det smukke og charmerende Nordjylland.


Kulturoplevelser & gastronomi

Om du er til musicals, koncerter, teater eller en særlig gastronomisk oplevelse, finder du også et oplevelsegavekort, der kan dække disse behov. Og vil du virkelig forkæle modtageren (eller dig selv), kan du med fordel kombinere et af vores ophold med f.eks. billetter til en teaterforestilling.


Deltager du i auktionerne med vores oplevelsegavekort, får du ikke bare et oplevelsesgavekort til en skarp pris. Du er også med til at støtte gode formål. Og måtte du have spørgsmål til noget, er vi altid klar til at hjælpe. Du kan også se, hvad andre kunder siger om os, og du må meget gerne dele din oplevelse, når du har handlet hos os.