VIP-ophold for 4 i Night Explorer cabin i Ree Park - Unik julegave til familien

3.999 kr.
Opholdet for 4 personer indeholder
  • Overnatning i Night Explorer cabin
  • 2 x entre billetter til Ree Park (ankomst- og afrejsedag)
  • Unik oplevelse: VIP – egen guide fra kl. 16 - 22
  • Fælles dyrefodring og slangefremvisning (kun for overnattende gæster)
  • Grillpakke til 2 voksne og 2 børn
  • Morgenbuffet til 2 voksne og 2 børn
Indløsning
  • Opholdet skal indløses senest 12 måneder fra købsdatoen
  • Højsæsontillæg: 1.500 kr.
  • Du booker dit ophold på mail: info@reepark.dk eller telefon +45 8633 6150
  • Oplys den 4-cifret bookingkode fra Odendo-certifikatet, som du modtager pr. mail

* Det er muligt at opgradere grillpakke og morgenbuffe til 4 voksne pakker (afregnes direkte med Ree Park)
* Højsæsontillæg: 1.500 kr. (se perioder for højsæson på dette link)

Night Explorer cabin
Når de sidste gæster forlader Ree Park Safari, og parken lukker for dagen, indtræder en helt unik stemning, som kun kan opleves ved at overnatte. Denne uforglemmelige oplevelse er fyldt med naturens lyde, løvers brøl og ulves hyl.

I skal sove i de unikke Night Explorer cabins der er specialdesignet og tilbyder en enestående mulighed for at komme tæt på de vilde dyr. Disse luksuriøse hytter er placeret på træplatforme i Ree Pars ulve- og bjørneområde, samt på den afrikanske savanne. Hytterne er indrettet med to hyggelige soveområder, hvor I kan nyde udsigten og observere dyrene i deres rolige tempo i aftenstilheden.

På Jeres private terrasse kan I nyde en kølig forfriskning ved solnedgangen, grille på gasgrill, og om morgenen starte dagen med en dampende varm kop kaffe, mens naturen og dyrene langsomt vågner op. Dette er en helt unik måde at opleve og fordybe sig i den naturlige omgivelse og dyrelivet.
 

Unik oplevelse: VIP – egen guide fra kl. 16 - 22.
Få en eksklusiv og personlig oplevelse med Jeres helt egen guide, der vil følge jer fra kl. 16 og helt frem til godnat ved Jeres cabin kl. 22. Denne unikke oplevelse inkluderer en bag kulisserne-oplevelse med flere staldbesøg, flere dyrefodringer og en spændende walking safari.

Med jeres dedikerede guide får I mulighed for at dykke endnu dybere ned i parkens verden. I vil blive taget med bag kulisserne og få en særlig indsigt i dyrenes liv og pleje. Flere staldbesøg giver jer mulighed for at lære mere om dyrenes daglige rutiner og interagere med dem på nært hold.

Under de forskellige dyrefodringer vil I få mulighed for at opleve, hvordan dyrene bliver fodret, og I kan stille spørgsmål til guiden for at lære endnu mere om dyrenes kost og ernæring.

Den guidede walking safari vil tage Jer med på en spændende tur rundt i parken, hvor I vil udforske dyrelivet og opleve de vilde dyr i deres naturlige habitat. Guiden vil dele fascinerende fakta og historier om dyrene og deres adfærd.

Denne eksklusive oplevelse giver jer en enestående mulighed for at fordybe Jer i Ree Park Safari og skabe minder for livet.

Ree Park - Moderne Safaripark i udvikling
Beliggende på et naturskønt område på hele 125 hektar med bakker, skov og søer, ligger parken cirka 10 kilometer fra Ebeltoft. 

Gennem de seneste 18 år har parken gennemgået en spændende udvikling under forskellige navne. Den startede som en blomsterpark, udviklede sig derefter til en familiepark med mulighed for at klappe dyr og er nu en safaripark med et stærkt fokus på bevarelse af arter, der har brug for ekstra støtte.

Som en af Danmarks førende organisationer inden for bevarelse af natur og dyr føler Ree Park Safari en særlig forpligtelse. De arbejder dedikeret på at bevare og beskytte truede dyrearter og bidrager til bevaringen af biodiversitet. Gennem den store indsats og værdimæssige tilgang ønsker Ree Park at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden af naturbevarelse og dyrevelfærd.

Læs mere om Night Explorer cabin

Læs mere om Ree Park