Indsamlet til gode formål:
35.189.475 kr.

Frederikshavn White Hawks

Denne auktion er til fordel for ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks. Frederikshavn White Hawks er en af Danmarks største ishockeyklubber og er også en integrerey del af dansk topishockey. Overskuddet går til at sikre klubbens fremtidige drift. Ved køb af effekterne, som er doneret af virksomheder, støtter du klubben.

STØT FREDERIKSHAVN WHITE HAWKS

På denne side finder du et bredt udvalg af lækre produkter på auktion. Pengene går her til den danske ishockey klub Frederikshavn White Hawks. Deltag i budkampen i dag, lav en fantastisk handel og vær samtidig med til at støtte danske hockey klubber som Frederikshavn White Hawks.


BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller

Hvem er Frederikshavn White Hawks? Frederikshavn White Hawks er en dansk professionel ishockey klub fra Frederikshavn, der spiller i den bedste danske række Metalligaen. Frederikshavn White Hawks, der er en af Danmarks størster hockeyklubber, har igennem flere årtier været en del af toppen inden for dansk ishockey. Klubben har blandt andet været hjem for flere store danske ishockey legender. Heriblandt Craig “Chappy” Chapman, der anses for at være en af de bedste udlændinge nogensinde i den danske liga. Når du handler på denne auktionsside, så er du med til at støtte og sikre Frederikshavn White Hawks´s fremtid som del af den danske og internationale elite.