WOUD, RAY, rundt cafébord, pulverlakeret aluminium, hvid, 65x65cm

1.199 kr.
Vejl. pris 2.999 kr.
På lager

RAY-serien består af tolv forskellige udendørsmøbler i fire karakteristiske farver, som alle forenes af deres grafiske detaljer og fælles formgivning. Med sine grafiske aflange riller i sædet og ryglænet lader RAY solstråler titte frem gennem designet og skaber smukke skygger på jorden nedenunder. De elegante detaljer tilfører lethed til designet og skaber en sammenhæng i kollektionen, da detaljerne går igen i seriens møbler. Derudover lader rillerne vind og regn passere gennem dem. RAY er udført i aluminium og med rustfrit stål i aluminiumsrørene for at give dem tyngde. Dette gør, at møblerne står godt fast udendørs samtidig med, at stolene er lette at flytte rundt på. Den lette konstruktion er behandlet, så møblerne er modstandsdygtige i al slags vejr. Herudover er serien testet i forhold til rust og salt, så man kan lade møblerne stå udenfor året rundt.

MÅL:
Bredde: 65 cm
Højde: 72 cm

MATERIALER:
Pulverlakeret aluminium med sorte plastik fødder.

FARVE:
Hvid.

WOUD
WOUD er et dasnk designbrand, der skaber tidløse og meningsfulde møbler, lamper og accessories i samarbejde med unge talenter og etablerede designer fra ind- og udland. Med en udpræget for-kærlighed for elegante og æstetiske detaljer har WOUD udviklet en ærlig kollektion forankret i den skandinaviske tradition. De nøje udvalgte designs udgør en sammenhængende kollektion med særskilte formål og funktioner designet til dig - og designet til burg. 

Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

WOUD

WOUD er en dansk designvirksomhed, der skaber tidløse og meningsfulde møbler, lamper og accessories i samarbejde med unge talenter og etablerede designer fra ind- og udland. Med en forkærlighed for elegante og æstetiske detaljer har WOUD udviklet en ærlig kollektion forankret i den skandinaviske tradition.