Opret bruger

Opret med email

Christmas Jumper Day – Auktion til fordel for Julehjælp

Den 20. november er det Christmas Jumper Day i Danmark, hvor alle opfordres til at tage en julesweater på for at sætte fokus på, at mange børnefamilier har brug for hjælp til at holde en anstændig juleaften.
I den anledning har Andrea Elisabeth Rudolph, Annette Heick, Claus Holm, Mark Stokholm, Mette Lindberg, Ole Henriksen og Sebastian Dorset hver især designet deres egen Christmas Jumper til fordel for Dansk Folkehjælp, der hvert år uddeler julehjælp til trængende børnefamilier.
Det er Magasin du Nord, der har taget initiativ til dagen og sørget for, at ambassadørernes design er blevet omsat til strikkemønstre af strikkeekspert Charlotte Kaae. Sweatrene er strikket af ældre blandt andet en gruppe strikkeentusiaster på aktivitetscenter Sløjfen på Amager.
Sweatrene sendes til køberne den 27. november 2015. Hver en krone fra auktionen går ubeskåret til Dansk Folkehjælps julehjælp.
Du kan også støtte Dansk Folkehjælp ved at købe en Christmas Jumper i Magasin eller på magasin.dk, hvoraf 50 kr. går til juleindsamlingen.

Se Auktionsreglerne for Odendo.dk på www.odendo.dk/faq.html

Om Dansk Folkehjælps julehjælp
I 2014 hjalp Dansk Folkehjælp mere end 5.000 familier, der søgte om julehjælp. I år er målet at uddele julehjælp til mange flere børnefamilier. Hver familie, der har søgt om og blevet indstillet til julehjælp, får en pakke til en værdi af 1.500 kr. bestående af kolonialvarer samt et gavekort til en sportsforretning og et gavekort til en legetøjsforretning.

Hvis du har spørgsmål til produktbeskrivelser eller lignende, så kontakt Helle Bertram på hb@folkehjaelp.dk

BEKLAGER!

Der er desværre ingen produkter i den ønskede kategori

rediger din søgning

eller