FAQ

HVORDAN KAN JEG KONTAKTE ET FORMÅL ELLER EN VIRKSOMHED?
Virksomhedens og formålets kontaktoplysninger fremgår på den kvittering, der modtages, efter vundet auktion.

Hvis du har spørgsmål til produktbeskrivelser eller lignende, kan du finde formålets kontaktoplysninger i toppen af forsiden på hver auktion.

Kan du ikke komme i kontakt med det pågældende formål eller virksomheder, kan du altid kontakte vores kundeservice på post@odendo.dk / +45 4110 8040

HVORFOR MODTAGER JEG INGEN MAILS FRA ODENDO?
Modtager du ikke mails fra Odendo, kan det skyldes, at de er havnet i dit spamfilter. Du kan afhjælpe dette i dine mailindstillinger. 

Hvis du har vundet en auktion og mod forventning ikke modtager en "vinder-mail" fra Odendo, kan du altid logge ind på Odendo.dk. Her vil produktet være klar til betaling oppe i højre hjørne.

AUKTIONEN ER BLEVET FORLÆNGET EFTER JEG HAR AFGIVET ET BUD?
Hvis der kommer bud på en auktion inden for de sidste 5 minutter, bliver auktionen automatisk forlænget med et 2 minutter.

MÅ JEG BYDE PÅ AUKTIONER PÅ ODENDO.DK, HVIS JEG ER UNDER 18 ÅR?
Du må desværre ikke byde på Odendo.dk, hvis du er under 18 år.

JEG HAR VUNDET EN AUKTION. HVAD GØR JEG NU?
Når du har vundet en auktion, kan du se det vundne produkt oppe i højre hjørne. Ved at klikke på produktet kommer du til betalingssiden, hvor du skal betale for produktet. Du modtager også en mail, hvor det fremgår du har vundet auktionen. I mailen findes ligeledes et link, der fører dig til betalingssiden.

JEG HAR VUNDET AUKTIONEN, MEN KAN IKKE LÆNGERE BETALE
Når du har vundet en auktion, skal du betale inden for 24 timer. Sker dette ikke, kan du ikke længere betale for auktionen. Sker det gentagne gange, vil du blive påkrævet at registrere dit betalingskort, for at sikre den bedst mulige brugeroplevelse.

Vinder du auktionen, skal du betale inden for 24 timer efter afsluttet auktion. Sker dette ikke, trækker vi et gebyr på 50 kr.
HVORDAN UDREGNES NORMALPRISEN?
Normalprisen på en auktion fastsættes ud fra udbyderens vejledende udsalgspris. Dvs. den pris som varen/servicen/oplevelsen udbydes til hos udbyderen ved auktionens oprettelse.

Det betyder også, at der godt kan være en butik eller webshop, som har samme vare på tilbud i en given periode. Derfor er det altid en god idé at tjekke nettet for priser på en pågældende vare inden man byder, hvilket man i øvrigt altid bør gøre, ligemeget hvor man handler på nettet.

De gange vi har mulighed for det, oplyser vi laveste netpris på varen på vores auktioner. Vi arbejder pt. på, at gøre dette muligt på alle vores auktioner.

JEG HAR AFGIVET ET BUD, MEN BLIVER OVERBUDT MED DET EKSISTERENDE BELØB MED DET SAMME?
Det skyldes at vedkommende der har det højeste bud, har indsat et ”Max bud”. Indtil du har budt over dette ”Max bud”, vil vedkommende have det førende bud.

HVILKE HANDELSBETINGELSER GÆLDER HOS ODENDO?
Du kan se handelsbetingelserne, lige her: Handelsbetingelser