Opret bruger

Opret med email

1 års medlemskab til Loop fitness Hobro og Hadsund

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Træning i LOOP foregår som cirkeltræning ved 16 maskiner placeret i en cirkel. Man starter sin træning på en maskine et vilkårligt sted i cirklen – og guides automatisk rundt ved hjælp af et DING, der er indlagt i musikken.
45 sekunder ved hver maskine og 24 minutter i alt
Hver gang der lyder et DING, skifter man til næste maskine i cirklen. Der er 45 sekunder mellem DING lydene, det betyder at man typisk træner 40 sekunder på hver maskine, og bruger 5 sekunder til at skifte.
For langt de fleste vil den passende træningsmængde være to omgange af hver 12 minutter – i alt 24 minutter.
Træningen gøres individuel, dels ved at indstille maskinerne på den ønskede belastning – og dels ved den intensitet øvelserne udføres med. Dine resultater afhænger af din indsats. Så simpelt er det.
Både unge og ældre, tykke og tynde og folk i mere eller mindre god form kan få noget ud af at træne i LOOP. Og her er plads til alle. Miljøet i centrene er afslappet, og vi byder blandt andet altid på en kop kaffe eller te efter træning.
LOOPs cirkeltræningskoncept er baseret på Høj Intensiv Interval Træning (HIIT). Nogle af fordelene ved HIIT er blandt andet, at det booster din fedtforbrænding og din efterforbrænding, det styrker din kondition og du kommer hurtigere i god form.
Det er derfor, vi med ro i maven og overbevisning i stemmen siger, at – 24 minutters fitness, det er nok."

Indløsning:
Kan kun benyttes ved LOOP Fitness Hobro og Hadsund

Vurdering:

2.881,-

Bud:

1.441,-

Tid tilbage:

25 dag(e) 20 : 38 : 35

eller del betalingen op med
Afhentning:
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...