Opret bruger

Opret med email

2 overnatninger for 2 personer på Hotel Christian IV

  • København

Hotel Christian IV er et centralt belliggende hotel i indre København. Hoteller ligger 50 meter fra Kongens have og samtidig er der ikke langt til strøget samt det populære Nyhavn. Inden for 5 min har du adgang til 193 restauranter og alt den kultur og natur som København har at byde på.

Start dagen med delikat morgenmad i vores lyse morgenmadsrestaurant, gå på opdagelse i København og returner derefter til hotellet og nyd den afslappede stemning med en kop gratis kaffe i vores lounge.

OPHOLDET INDEHOLDER
- 2 overnatninger i klassisk dobbelt værelse
- Fri wifi

Vores klassiske dobbeltværelser er lyse og smagfuldt indrettet med træmøbler i klassisk design og en stor indbydende seng. Værelserne er individuelt indrettet og har skabsplads, skrivebord og behaglige stole. Enkelte af værelserne er indrettet med to twin senge. Disse værelser kan reserveres på forespørgsel. På de fleste af vores klassiske dobbeltværelser er der også plads til en opredning til en ekstra person eller en baby seng. 

Værelserne har udsigt til en stille gårdhave fra store vinduer, der kan åbnes.

OM KØBENHAVN
Hvis du holder af god mad, er København den perfekte destination til en forlænget weekend. Madscenen i København er ekstraordinær og udvalget vokser konstant. Du kan finde alt fra små hyggelige lokale restauranter til restauranter, hvor omgivelser og kvalitet skaber en gourmetoplevelse. Senest har madmarkedtrenden ramt København, og hvor du end går hen har du noget godt i vente.

Københavns og Danmarks kulturelle historie går længere tilbage end de første nedskrivninger i det 12. århundrede. Vi danskere er stolte af vores lille nation, og vi ynder at fortælle om og vise turister vores yndlings-områder i København. I København finder du talrige attraktioner og museer; en række af dem endda med gratis adgang. Desuden ligger mange af disse museer og attraktioner tæt på Hotel Christian IV.

Er shopping en sport lige for dig? Så vil København få dig til at svede! Danmark er kendt for minimalistisk og sofistikeret design - både hvad angår tøj, smykker og indretning. Mærker som Royal Copenhagen, Lego, Georg Jensen, Ganni og Mads Nørgaard har alle deres flagship stores i hjertet af København - kun få minutters gang fra Hotel Christian IV. Tag en ekstra kuffert med og slå dig løs!

Se mere om Hotel Christian IV

Indløsning:
- Opholdet skal indløses senest 31/7-2021
- Opholdet kan dog indløses i hele 2021 mod et tillæg til hotellet på 150.- pr. nat
- Morgenmad kan tilkøbes på hotellet
- Du booker dit ophold på reception@hotelchristianiv.dk
- Husk at oplyse den 4-cifret bookingkode som står på certifikatet

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

DIN PRIS:

995,-

eller del betalingen op med
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...