Opret bruger

Opret med email

Topnøglesæt af mærket Tecos fra Wareco

Solgt vare

Wareco har valgt at støtte Stig Tøfting i hans indsamling til KidsAid og Børnecancerfonden.

Du kan derfor byde på dette store top professionelle topnøglesæt.

Alt-i- et topnøglesæt med både mm og tomme mål. Mange forskellige toppe, bits, ring/gaffelnøgler, led greb samt skraldenøgle.

Du byder på:
Topnøgle sæt til en værdi på 2399,-

STIG-MINOEN 2.0
Fodboldekspert, Stig Tøfting, har igen tabt et væddemål og denne gang skal Stig “tøffe” til grænsen – 167 km fra sit hjem i Viby J. Tøfting har tabt til Mirco Reimer-Elster, der er USA- analytiker hos TV2, som også tager imod ham, når han kommer i mål.

Når man er så skråsikker og giver håndslag på, at Trump vinder præsidentvalget, hvilket han jo som bekendt ikke gjorde, så er det på med vandrestøvlerne og det gode humør. Stig Tøfting sætter nu kursen mod grænsen og har valgt, at turen skal samle ind til Børnecancerfonden og KidsAid

Der er børn med kræft og andre alvorlige sygdomme, der kæmper en kamp, de ikke kan vinde alene. Selvom de er meget stærkere og kan holde til meget mere, end vi tror. Så er sygdom hos børn et voksenproblem, der skal løses gennem ny forskning og oplevelser, der fjerner sygdommen for en stund og giver dem mulighed for at være børn.

Du støtter Stig og Mircos formål ved at donere enten direkte på MobilePay 777611, så deltager du samtidig i lodtrækninger, eller du kan deltage i de daglige auktioner, hvor genstandene løbende vil blive afsløret.

Indløsning:
Kontakt eb@kidsaid.dk efter vunden auktion vedr. levering.

Udbyder:

Wareco

Normalpris:

2.399,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Ango Winther

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...