Opret bruger

Opret med email

4 fantastiske indbundet læsebøger - alder 4-7 år

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Bog 1 : 
En enkel og varm historie til alle der nogensinde har drømt om bare at være en kat! Solen vil gerne på ferie, og intet ser ud til at være mere afslappet end at være en kat. Så Solen flytter ind hos en familie, som en lille gul, og meget varm, kat. Men verden udenfor er ikke den samme uden Solen, det bliver mørkt og koldt og folk forstår ikke, hvad der foregår.
Illustrationerne er meget smukke, i grå og gule toner der understøtter fortællingen på bedste vis.
Velegnet til oplæsning for 4-7 år.
Bog 2 :
Sussie kan ikke sove og går ned i stuen til resten af familien. Her bliver hun opfordret til at tælle får eller katte. Eller måske slanger eller drager? Eller måske skal Ole Lukøje komme med sin sæk med drømmestøv – eller er han i virkeligheden en politimand der holder øje med om mødre læser godnathistorierne uden at springe noget over? Sussies familie er meget hjælpsomme og har mange historier om, hvad der skulle få børn til at sove i gamle dage. Til sidst bliver Sussie træt – af alt deres snak.
En morsom og kun lidt uhyggelig historie om at have svært ved at sove. Flot illustreret, i drømmeagtig collage.
Velegnet til oplæsning for 4-7 år.
Bog 3 :
Nogen gange kommer der noget godt ud af både at være glemsom og sjusket, lærer vi, i denne sjove og anderledes billedbog om forskellige forskere og hvordan de opdagede forskellige ting som penicillin, sakkarin og tyngdekraften. Og hvad de udbrød da de opdagede det – Aha, Heureka eller Det var da pudsigt. Børn er nysgerrige og i denne billedbog møder de nysgerrige voksne, der gjorde en forskel for os alle sammen.
Illustrationerne er både morsomme og smukke, i blyantstegning og collage.
Velegnet til oplæsning for ca. 4-7 år.
Bog 4 :
Verdens byer vokser. Træer fældes. I denne kinesiske billedbog møder vi Pil, der bor i en by med platantræer overalt. Hun bliver venner med drengen Ravn. De to vokser op, og Ravn flytter. Da Pil som voksen opdager, at mange træer på en gade skal væk for at give plads til en metro, skriver hun til Ravn. Han sender et grønt bånd tilbage, og så går Pil i gang med en stille redningsaktion.En poetisk bog om samspillet mellem by og natur, det nye og det gamle.Illustrationerne rummer mange smukke nuancer af grønt, og det giver en fin sammenhæng mellem form og indhold.

Alder 4-7 årBemærk: Odendo er formidler af denne auktion. Produktet sælges og sendes af ekstern virksomhed.

Indløsning:
Vi sender så hurtigt vi kan :-) vi forventer at det kun tager 3-5 hverdage - Vi sender med DAO og GLS til nærmeste
pakkeshop
Omkring ferier - helligdage & Weekender kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.

Henter...