







Midt i Holstebro. I byens gamle, rustikke Jernstøberi. Gemt bag en historisk rødstensfacade. Og med store tunge jernvinduer. Lige der finder man Restaurant JA.
Bogstaveligt talt med højt til loftet. Der – omgivet af lyset. Af den varme atmosfære. Af den afslappede stemning. Mødes nordisk møbeldesign med dansk kokkekunst.
Til de gamle danske klassikere. I nye lokale klær. Og nordiske. Uden at tabe kærligheden til rettens historiske ophav.Det samme gælder for alle vores andre lokale leverandører. Råvarer valgt med omtanke. Mad lavet med holdning og godt håndværk.
RESTAURANT JA
Køkkenchef Jakob Jensbye. Fra Salling. Udlært på Under Klippen. Senere Anlægspavillionen. Og oveni også Kokkelandsholdet.
Han hylder de klassiske retter. Det gode håndværk. Den høje kvalitet. De lokale råvarer. Bæredygtigheden. Og den gode stil.
Nyt menukort. Hver uge. Årstiderne skifter. Nye muligheder opstår. Jakob følger dem. I hans søgen. Efter det perfekte.
Det samme gør Emil Andreasen. Fra Holstebro. Arbejdet på Under Klippen i Holstebro. På Fishmarket i København. Udlært på Pastis i København. Vores Sommelier.
Han har styr på vinen. De biodynamiske. De økologiske. De almindelige. De kæmpestore. Kun de rene. De Fejlfri. Dem af ypperste kvalitet. Uanset prisen.
Dem har Emil i vinkælderen.
Midt i Holstebro. I byens gamle, rustikke Jernstøberi. Gemt bag en historisk rødstensfacade. Og med store tunge jernvinduer. Lige der finder man Restaurant JA.
Bogstaveligt talt med højt til loftet. Der – omgivet af lyset. Af den varme atmosfære. Af den afslappede stemning. Mødes nordisk møbeldesign med dansk kokkekunst.
Til de gamle danske klassikere. I nye lokale klær. Og nordiske. Uden at tabe kærligheden til rettens historiske ophav.Det samme gælder for alle vores andre lokale leverandører. Råvarer valgt med omtanke. Mad lavet med holdning og godt håndværk.
RESTAURANT JA
Køkkenchef Jakob Jensbye. Fra Salling. Udlært på Under Klippen. Senere Anlægspavillionen. Og oveni også Kokkelandsholdet.
Han hylder de klassiske retter. Det gode håndværk. Den høje kvalitet. De lokale råvarer. Bæredygtigheden. Og den gode stil.
Nyt menukort. Hver uge. Årstiderne skifter. Nye muligheder opstår. Jakob følger dem. I hans søgen. Efter det perfekte.
Det samme gør Emil Andreasen. Fra Holstebro. Arbejdet på Under Klippen i Holstebro. På Fishmarket i København. Udlært på Pastis i København. Vores Sommelier.
Han har styr på vinen. De biodynamiske. De økologiske. De almindelige. De kæmpestore. Kun de rene. De Fejlfri. Dem af ypperste kvalitet. Uanset prisen.
Dem har Emil i vinkælderen.