6 stk. Tiny Fuku bøjler fra OYOY - Rosa

Udløber om:
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Total antal budgivere: 4
Højeste bud lige nu er fra Mette
Vejl. pris 297 kr.
Der tillægges 2,85% til vinderprisen (minimum 5 kr.) Gebyret dækker håndteringsomkostninger ifm salget, samt giver ekstra dækning i tilfælde af leveringsproblemer fra eksterne samarbejdspartnere.
Sammenlægning af fragt er muligt Efter vundet auktion, kan du i forbindelse med betaling vælge at parkere din ordre. Det giver dig mulighed for at vinde flere auktioner (hvor "Sammenlægning af fragt er muligt" fremgår) og få det hele tilsendt samlet og kun betale for fragt en gang. Det er også muligt at tilføje produkter fra vores designshop i samme kurv.
Levering & afhentning
Levering fra 39 kr.
Afhentning: Odendo, Niels P Thomsens Vej 3, 7500 Holstebro
Fuku bøjlerne er en simpel og elegant bøjle der tjener et praktisk formål. Fuku bøjlen har en perfekt størrelse til børnenes overtøj i garderoben eller tøjet på børneværelset. Fuku bøjlerne fås forskellige farver - miks bøjlerne for et legende udtryk.

Brug Tiny Fuku bøjlerne i garderoben sammen med Fuku bøjlerne, og giv plads til til hele familiens overtøj.

MÅL:
H16 x W32 cm

MATERIALER:
100% Metal, Pulverlakeret

FARVE:
Rosa

OYOY
Mere end blot et designmærke er OYOY til moderne familier i søgen efter at genkalde barndomsminder og skabe nye.
Designerne er klassiske, funktionelle og langvarige med unikke detaljer og lokkende farvekombinationer. Produkterne er påvirket af traditionelt skandinavisk design og er redesignet til barndomsminder. Baseret på disse minder er der skabt unikke produkter med fokus på form og form møde funktionalitet.
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
OYOY

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.