Opret bruger

Opret med email

STICK-43-101 dansk arkitekttegnet spisebord fra PBJ Designhouse

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

 

Byd på STICK det moderne og minimalistiske danske arkitekttegnede spisebord i eg fra PBJ Designhouse.

STICK spisebordet er en del af STICK kollektionen, som er designet af arkitekterne Michael H. Nielsen og Charlotte Wegener. STICK er designet med opmærksomhed på de moderne linier og elegante detaljer, som passer ind i både det moderne og klassiske hjem. Det er flot og let i designet med de elegante tynde profiler og de skråtstillede massive ege ben. Det er en rektangulær bordplade i det praktiske og anvendelige hvide laminat med afrundede hjørner og facet kant med træliste.

Dette STICK spisebord står dermed skarpt som et dansk arkitekttegnet bord i et elegant moderne nordisk look med en praktisk og nem bordplade.

Dette bord er til 6-8 personer.

MÅL:
Højde: 75 cm
Længde: 220 cm
Bredde: 95 cm

MATERIALE:
Den hvide bordplade er i det anvendelige og praktiske HPL laminat. Benene er i ren massiv egetræ behandlet med hvidpigmenteret lak, som skaber det nordiske lyse udtryk og et vedligeholdelsesfrit produkt.

PLEJE & VEDLIGEHOLDESE:

Pleje:

Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. 

Bordpladen er i HPL laminat og kan plejes med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan med fordel også anvendes laminatrens, som er specielt beregnet til dette produkt.

Vedligeholdelse:

I henhold til træet er lakeret er det vedligeholdelsesfrit og skal dermed ikke olieres eller andet.

Se yderligere i medfølgende vejledning.PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-10 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: 70822x43101+70873043 STICK spisebord og stel i light oak/101 HPL

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

11.999,-

Bud:

5.599,-

Tid tilbage:

 

Levering:
399,-
Henter...