Andersen Furniture, A-wall mirror, egetræ, H: 30 cm B: 20 cm

279 kr.
Vejl. pris 799 kr.
2 på lager

Andersen A-Wall mirror er et elegant og stilrent spejl. Spejlet har et  iøjnefaldende og skulpturelt design som passer ind i det moderne hjem. Spejlet fås i to forskellige størrelser og har en praktisk hylde i egetræ hvor der er plads til opbevaring. Indret med spejlet i enten entré eller i garderoben. 


MÅL:
Højde: 30 cm
Bredde: 20 cm 
dybde: 8,5 cm

MATERIALE:
Egetræ

FARVE:
Natur

ANDERSEN FURNITURE
Hos Andersen tror vi på nysgerrighed, innovation og talent. Med passion og i tidens ånd designer vi møbler og interiør til det moderne hjem. I mere end 100 år har vi udviklet æstetiske produkter med særpræg og et rent skandinavisk udtryk. Med udgangspunkt i vores skandinaviske rødder har vi udviklet en kollektion, der afspejler en moderne nordisk stil kombineret med international appel.
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Andersen Furniture

Andersen Furniture

Andersen Furniture designer møbler og interiør til det moderne hjem med et skandinavisk udtryk. Andersen Furniture ønsker at skabe værdi gennem sit design, funktionalitet og kvalitet og at designe produkter, som kan holde i flere generationer. Det er vigtigt for Andersen Furniture at tage miljøet alvorligt og bestræber sig derfor efter at indtænke bæredygtighed ind i alle processer i produktionen.