Andersen Furniture, Boogie, salt og peber kværn, Hvid, H: 12 cm Ø: 8,5 cm

138 kr.
Vejl. pris 399 kr.
Ikke på lager

Boogie er en eksklusiv salt/peberkværn med keramisk kværn mekanisme ”Crushgrind” i høj kvalitet. Der er nem påfyldning af krydderier, idet toppen let tages af kværnen.

Boogie har en top i smuk marmor som gør hver kværn unik. Boogie fås i enten sort eller hvid. 

MÅL:
Højde: 12  cm 
Diameter: 8,5 cm

MATERIALE:
Marmor
Egetræ

FARVE:
Sort & hvid

ANDERSEN FURNITURE
Hos Andersen tror vi på nysgerrighed, innovation og talent. Med passion og i tidens ånd designer vi møbler og interiør til det moderne hjem. I mere end 100 år har vi udviklet æstetiske produkter med særpræg og et rent skandinavisk udtryk. Med udgangspunkt i vores skandinaviske rødder har vi udviklet en kollektion, der afspejler en moderne nordisk stil kombineret med international appel.
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Andersen Furniture

Andersen Furniture designer møbler og interiør til det moderne hjem med et skandinavisk udtryk. Andersen Furniture ønsker at skabe værdi gennem sit design, funktionalitet og kvalitet og at designe produkter, som kan holde i flere generationer. Det er vigtigt for Andersen Furniture at tage miljøet alvorligt og bestræber sig derfor efter at indtænke bæredygtighed ind i alle processer i produktionen.