Indsamlet til gode formål:
35.421.396 kr.

Animal Farm- & Nordic Animals fra Danish Design Units - Elg (stor)

  • Animal Farm- & Nordic Animals fra Danish Design Units - Elg (stor)
  • Animal Farm- & Nordic Animals fra Danish Design Units - Elg (stor)

Units’ store elg hører med i Nordic Animals-serien, der forener leg, læring og motorik. Brug elgen til rolleleg, eller lær barnet om elgens familie, og hvad den spiser. Den store elg kan også bruges til aktive motoriske udfordringer med mange forskellige øvelser. Kan barnet rejse sig op ad elgen, når den ligger på siden, tør det tage en ridetur, eller kan større børn holde balancen på ryggen af elgen?  Sammen med flere store dyr enten fra Animal Farm-serien eller Nordic Animals-serien kan barnet lave en balancebane.

Elgen er også velegnet som stol eller skammel.

Units’ Nordic Animals-serie er designet i Danmark af Peter Utke.

Nordic Animals-serien er fremstillet i miljøvenligt og slidstærkt EVA-skum. Dyrene indeholder hverken phthalater eller andre skadelige stoffer. Materialet kan vaskes og er CE-mærket. 3+

Størrelse: 50x57x20 cm.

Om Animal Farm
Units Animal Farm består af en række bondegårdsdyr i forskellige størrelser og en traktor. Serien er alsidig, og børnene vil hurtigt finde på rollelege eller opdage at de store dyr også kan bruges som stol eller bord.
Det simple og naive udtryk appellerer til børnenes forestillingsevne og får serien til at skille sig ud i det moderne hjem eller i virksomheden. Bemærk: Odendo er formidler af denne auktion. Produktet sælges og sendes af ekstern virksomhed.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse
- Forventet leveringstid: 3-5 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Tid tilbage:

Solgt

Henter...