Opret bruger

Opret med email

ARC-210 dansk arkitekttegnet skænk fra PBJ Designhouse

Solgt vare
SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Byd på denne smukke danske arkitekt designer skænk som passer ind i de fleste hjem fra Danske PBJ Designhouse.

Skænken er dansk arkitekttegnet(Michael H. Nielsen) lavet ud fra de danske snedkertraditioner. Skænken består af to døre og fire skuffer med grebsfrie fronter med selvlukkende hængsler og skuffer på træ glideskinner med skuffestop. Låger og skuffer i det lækre Fenix laminat med push-beslag og magnet trægreb, der kan placeres ét sted på hver grebsfrie låge/skuffe og dermed anvendes. Dette giver et funktionelt og sjovt design, hvor man kan ændre på udtrykket.

Benene fremstår med skråtstillede massive træben med en flot afrundet detalje i samlingen. Dertil er der justerbare stillesko i bene, som gør det nemt at justere skænken, hvis der er ujævnt gulv.

 

Dette møbel er til de personer, som har et kreativ og legende hjem med fokus på kvalitet og dansk design. 

 

MÅL:
Højde: 75 cm
Længde: 165 cm
Bredde: 48 cm

 

FARVER:

Korpus: lys eg
Fronter: varm grå
 

MATERIALER:

Skænke Korpus og ben er i lys lakeret eg. Der anvendes forskellige metoder i henhold til hvidpigmenteret miljø-lak, for at bibeholde den lyse farve og skabe et naturligt nordisk udseende samt skabe en vedligeholdelsesfrit produkt.

Skænke fronterne er i varm grå fenix nanolamiat, som er slidstærk, praktisk, lækker varm soft-touch overflade & vedligeholdelsesnemt.

 

VEDLIGEHOLD & PLEJE:

Vedligeholdelse: I henhold til træet er lakeret er det vedligeholdelsesfrit og skal dermed ikke olieres eller andet.
Fenix nanolaminateten kan vedligeholdelse ved beskadigelse med laminatrens & melaminsvamp. (se yderligere i medfølgende pleje & vedligeholdelses anvining med produkterne)

Pleje: Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Anvend aldrig sulfo. Skænke fronterne i fenix nanolaminat kan også plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan med fordel også anvendes laminatrens, som er specielt beregnet til dette produkt og melaminsvamp ved rmindre ridser i overfladen.

 

PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.

ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-14 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnr.: 132165-43-210 ARC med warm grey

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

13.999,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Jack

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL