heart
Indsamlet til gode formål:
37.299.345 kr.

Projekt leg – om børn er indlagt eller ej, svømning

  • Projekt leg – om børn er indlagt eller ej, svømning
    København
Solgt vare
  • Projekt leg – om børn er indlagt eller ej, svømning

Vær Ironman svømmer til ”Projekt leg – om børn er indlagt eller ej”


Grib chancen, vær en del af noget stort og gør en forskel sammen med Triatlet Caroline Schack!


Den 19. august 2018 afvikles KMD Ironman Copenhagen – en oplevelse ud over det sædvanlige!
Med lysten og viljen på rette sted kan din drøm om at være en del af noget stort nu gå i opfyldelse.


Triatleten Caroline Schack vil samle et stafetteam drevet af viljestyrke og lysten til at gøre en forskel, hvorfor hun udlodder disciplinerne svømning og løb til dette års KMD Ironman Copenhagen, mens hun selv hopper i cykelsadlen og cykler 180 km – det hele til fordel for Børneulykkesfonden!


Gør drømmen til virkelighed, og bliv Caroline Schacks holdkammerat ved at byde på disciplinen:  


3800 meters svømning


”Alt dette er drevet af min drøm om at hjælpe andre, og derfor tøvede jeg ikke med ideen til ”Projekt leg – om børn er indlagt eller ej”, da jeg hørte om Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene. Jeg bruger selv sporten som et redskab til at tage en pause fra hverdagen, koble tankerne fra og blive tanket op med ny energi, og ved, hvad det betyder at have muligheden for det. Motivationen for at gøre en forskel for syge og indlagte børn i Danmark, så de kan få en aktiv hverdag og et pusterum fra sygdom og indlæggelse, er derfor tårnhøj! Store mål kræver hårdt arbejde, og jeg vil mene, at det er altid er det hele værd, når man kæmper for sine drømme.”  • Caroline Schack


 


Alle midler fra auktionen går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, hvorfor din deltagelse i KMD Ironman Copenhagen 2018, på ”Projekt leg”, er helt unik og med til at gør en forskel for rigtig mange indlagte børn.


 


Hvad går midlerne til:


Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation, som arbejder for at nedbringe antallet af børneulykker i Danmark. Børneulykkesfondens tilgang er forebyggelse via leg og læring i børnehøjde med fokus på, at børn skal udvikle og udfordre sig selv.


Legeheltene er et initiativ udviklet af Børneulykkesfonden. Når børn indlægges på hospitalet, er det ofte forbundet med stor inaktivitet, hvilket kan gå ud over deres fysiske, mentale og sociale udvikling. Derfor arbejder Legeheltene for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Legeheltene skaber et frirum på hospitalet, hvor der er plads til store armbevægelser, tumlelege, fællesskab og nye venskaber.

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Thomas T Larsen

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
Levering:
0,00
Kontakt:
co@borneulykkesfonden.dk
vedrørende aftale
omkring levering
Foregår:
Børneulykkesfonden
København
Henter...