heart
Indsamlet til gode formål:
37.298.176 kr.

AXTIVE M3 - Trådløs speaker

  • AXTIVE M3 - Trådløs speaker
  • AXTIVE M3 - Trådløs speaker
  • AXTIVE M3 - Trådløs speaker
  • AXTIVE M3 - Trådløs speaker
SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

MUSIK UDENFOR? MUSIK OVERALT!

AXTIVE M3 by MIIEGO® er en trådløs, genopladelig og 100% vandtæt BT-højttaler.

Med en vægt på 980 gram og en 360º rundstrålende karakteristik leverer AXTIVE M3 en stærk lydoplevelse i alle retninger i et kompakt og ultramobilt format.

Den trådløse rækkevidde er på mere end 15 meter, mens den indbyggede forstærker leverer en effekt på intet mindre end 30 watt.IPX7-CERTIFICERET - VANDTÆT DESIGN

AXTIVE M3 by MIIEGO® er IPX7-certificeret, hvilket vil sige at den er 100% vandtæt helt ned til en meters dybde. Med andre ord: Tag den med dig til stranden, til badebassinet i haven eller med ud i regnen helt uden bekymringer.

Dette betyder dog ikke, at vi er gået på kompromis med din lydoplevelse - tværtimod er det lykkedes vores ingeniører at få maksimal akustisk ydelse ud af denne kompakte højttaler.

Transportabel lyd til din aktive livsstil - under alle forhold.

 
 

DEN KARAKTERISTISKE MIIEGO®-SOUND

Kombinationen af 2 aktive 45 mm højttalerenheder, 1 aktiv 66 mm-enhed og 2 passive 76 mm-enheder samt en effektforstærker, der yder 30 watt, resulterer i en højtydende højttaler, der giver dig hvad vi kalder "Maximum Sound Performance" under alle vejrforhold. Den rundstrålende lydgengivelse sikrer i øvrigt, at højttaleren er nem at placere - ingen bliver snydt for den karakteristiske MIIEGO®-sound.

AXTIVE M3 har 3 forskellige EQ-indstillinger: "Bass", "3D Audio" og "Standard". Så hvis du er vild med masser af bas, kan du få endnu mere af den med et enkelt tryk på EQ-knappen.

Og skulle du få blod på tanden og have lyst til at udvide lydbilledet yderligere, kan du tilslutte endnu en AXTIVE M3 med True Wireless Stereo-teknologien (TWS) og spille din yndlingsmusik i stereo.

8 TIMERS BATTERITID

En enkelt opladning giver dig 8 timers uafbrudt musik.* Det svarer til at høre Michael Jacksons album 'Thriller' mere end 11 gange i træk....!

Din telefon er formentlig mere tilbøjelig til at løbe tør for strøm før AXTIVE M3 by MIIEGO® giver op, og netop derfor har vi inkluderet et AUX-kabel, så du kan tilslutte AXTIVE M3 til et væld af lydkilder.

USB TYPE-C® ladekabel er også inkluderet.

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj lydstyrke over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

READY. SET. MIIEGO.

Se mere her:
https://miiego.dk/products/axtive-m3 


HVEM ER MIIEGO ?

  • Dansk audiobrand specialiseret i trådløs lyd til en aktiv livsstil.
  • Forhandles af udvalgte løbe- og sportsbutikker samt online såvel nationalt som internationalt.
  • Prisvindence designs og produkter med høj funktionalitet
  • Medlem af Danish Sound Cluster.
  • MIIEGOs første produktmodel: AL3 FREEDOM er solgt i over 100.000 eksemplarer alene i Skandinavien.
 
 Indløsning:
Produktet afsendes første hverdag efter auktionens afslutning til nærmeste GLS-pakkeshop.

Udbyder:

MIIEGO A/S

Bud:

223,00

Normalpris: 999,00

Tid tilbage:

2 dag(e) 16 : 30 : 07

Højeste bud lige nu er fra:

Birger Volter

Levering:
49,00
Kontakt:
mpl@miiego.com
vedrørende aftale
omkring levering
Henter...