AYTM, TERRA bon bonniere, Java brun, Ø10,7xH10,6 cm

99 kr.
Vejl. pris 229 kr.
Ikke på lager
TERRA betyder jord og er en ny familie bestående af blomsterpotter og beholdere, der symboliserer vores forbindelse med naturen. Med det simple design og organiske finish fremstår TERRA familien ydmyg og jordforbundet alle steder, den er placeret. Placér blomsterpotterne side om side på en åben terrasse for at tilføje et dynamisk og personligt præg til dit udendørs område – eller tag naturen med indenfor og anvend TERRA blomsterpotter i kombination med TERRA underskål for smukt at fremvise dine indendørs planter. TERRA beholdere er til opbevaring af dine små personlige ejendele. De ser smukke ud på dit sengebord eller din badeværelseshylde og kan kombineres med mange forskellige møbler, hvilket skaber nye og smukke steder i dit hjem. TERRA kollektionen er lavet af ler, som har sin rigdom i naturen. Det naturlige materiale er udtryksfuldt med dens varme og jordnære farve, der passer til alverdens interiør.

MÅL:
Ø10,7xH10,6 cm

MATERIALE:
100% Ler

FARVE:
Brun
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
AYTM

AYTM

Det smukke og minimalistiske design fra AYTM, byder på masser af funktionalitet, smukke detaljer og eksklusive materialer. AYTM tager udgangspunkt i dansk og skandinavisk design, men skiller sig samtidig ud med moderne, modige farver og materialevalg. Produkter fra AYTM hører hjemme i alle boligens rum og gør det muligt at lege med udtrykket i indretningen.