Bloomingville, Naomi Tallerken, Blå, Stentøj, Ø: 28,5 cm

149 kr.
Vejl. pris 159 kr.
2 på lager

Naomi tallerkenen er fremstillet af stentøj, hvilket giver den en rustik og naturlig følelse. Den blå farve tilføjer et strejf af friskhed og elegance til din borddækning og passer perfekt til forskellige stilarter og indretninger.

Den store diameter på 28,5 cm gør denne tallerken ideel til servering af store måltider eller deling af retter med dine nærmeste. Den kan rumme alt fra smukke salater til lækre hovedretter. Med sin robuste konstruktion er denne tallerken også holdbar og velegnet til daglig brug.MÅL:
Ø 28,5 CM

MATERIALE:
Stentøj

FARVE:
Blå
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Bloomingville

Bloomingville

Det, der kendetegner kollektionerne hos Bloomingville, er deres måde at kombinere det klassiske nordiske design med den moderne livsstil samt leg med former og farver. Det skaber den mest hyggelige atmosfære, og bidrager til en hjemmelige stemning. Derfor er Bloomingville oplagt at bruge og nærmest svær at komme udenom, når der skal indrettes bolig. Med produkter fra Bloomingville, får man produkter, som der passer til hele familien både store og små.