Bloomingville, Nolia Tallerken, Natur, Gummitræ. Ø: 20 cm

57 kr.
Vejl. pris 115 kr.
Ikke på lager
Nolia Tallerkenen fra Bloomingville er en sand hyldest til naturens skønhed. Den er skabt med en diameter på 20 cm, hvilket gør den ideel til at servere mindre retter som forretter eller desserter. Denne tallerken er lavet af gummitræ, der er kendt for sin robusthed og varige kvalitet. Gummitræet giver tallerkenen en unik tekstur og farve, der minder om den naturlige verden. Hvert stykke er en smuk skabelse i sig selv, da farver og mønstre kan variere en smule, hvilket gør hver tallerken unik.

MÅL:
Ø 20 CM

MATERIALE:
Gummitræ

FARVE:
Natur
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Bloomingville

Bloomingville

Det, der kendetegner kollektionerne hos Bloomingville, er deres måde at kombinere det klassiske nordiske design med den moderne livsstil samt leg med former og farver. Det skaber den mest hyggelige atmosfære, og bidrager til en hjemmelige stemning. Derfor er Bloomingville oplagt at bruge og nærmest svær at komme udenom, når der skal indrettes bolig. Med produkter fra Bloomingville, får man produkter, som der passer til hele familien både store og små.