Bloomingville, Pendant, Lampe, Indbygget LED, Gold, Metal, L:124 x H:122 cm, 10 Watt

1.159 kr.
Vejl. pris 1.399 kr.
På lager

Bloomingville er kendt for at skabe unikke og stilfulde indretningsgenstande, og deres Pendant Lampe med indbygget LED er ingen undtagelse. Denne smukke lampe kombinerer form og funktion på en enestående måde og er designet til at tilføje en touch af luksus til dit hjem.

Denne pragtfulde lampe er fremstillet af metal i en fortryllende guldfarve, der tilføjer en varm og glamourøs atmosfære til ethvert rum. Med sine imponerende dimensioner på L:124 x H:122 cm bliver den øjeblikkeligt et imponerende blikfang i ethvert rum. Den store størrelse gør den ideel til at lyse op over spiseborde, i stuen eller i en foyer.MÅL:
L:124 x H:122 cm

MATERIALE:
Metal

FARVE:
Guld
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Bloomingville

Bloomingville

Det, der kendetegner kollektionerne hos Bloomingville, er deres måde at kombinere det klassiske nordiske design med den moderne livsstil samt leg med former og farver. Det skaber den mest hyggelige atmosfære, og bidrager til en hjemmelige stemning. Derfor er Bloomingville oplagt at bruge og nærmest svær at komme udenom, når der skal indrettes bolig. Med produkter fra Bloomingville, får man produkter, som der passer til hele familien både store og små.