Bloomingville, Siabella Puf, Hvid, Polyester, Ø: 37 x H: 40 cm

474 kr.
Vejl. pris 699 kr.
Ikke på lager

Denne smukke Siabella Puf er et mesterværk af Bloomingvilles designfilosofi. Den hvide farve udstråler en ren og elegant æstetik, der kan passe ind i enhver indretning. Puffen er lavet af slidstærkt polyester, der ikke kun er let at vedligeholde, men også sikrer, at møblet bevarer sin skønhed i lang tid.

Puffens dimensioner, Ø: 37 x H: 40 cm, gør den til den perfekte tilføjelse til ethvert rum. Den kan bruges som en ekstra siddeplads, en fodskammel eller endda som et stilfuldt dekorativt element i din stue, soveværelse eller entré.MÅL:
Ø: 37 x H: 40 cm

MATERIALE:
Polyester

FARVE:
Hvid
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Bloomingville

Bloomingville

Det, der kendetegner kollektionerne hos Bloomingville, er deres måde at kombinere det klassiske nordiske design med den moderne livsstil samt leg med former og farver. Det skaber den mest hyggelige atmosfære, og bidrager til en hjemmelige stemning. Derfor er Bloomingville oplagt at bruge og nærmest svær at komme udenom, når der skal indrettes bolig. Med produkter fra Bloomingville, får man produkter, som der passer til hele familien både store og små.