Design Letters, personligt penalhus, sort/hvid, Stål, E

193 kr.
Vejl. pris 199 kr.
Ikke på lager
Et klassisk penalhus i moderne design med personligt bogstav indgraveret på toppen. Det sorte og hvide design gør, at penalhuset passer til alle; kvinder/mænd, voksne/studerende. Formen og den lille størrelse sikrer, at penalhuset passer i de fleste tasker, inklusiv computertasker og små håndtasker. Fyld penalhuset op med Design Letters kontorartikler for at fuldende det grafiske look. Magnetisk lukkemekanisme sørger for, at penalhuset forbliver lukket nede i tasken.

Dette penalhus er med bogstavet E

MÅL:
16.5 x 5.5 cm


MATERIALE:
Stål med PU stof.

FARVE:
sort/hvid
sort/hvid
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Design Letters

Design Letters

’Make it personal’ er mottoet bag brandet Design Letters. Som mottoet lægger op til, skaber brandet produkter i funktionelt, bæredygtigt og klassisk design, der gør det nemt at sætte et personligt præg i indretningen og dermed hjemmet. Ens for hele kollektionen er, at alle produkter er designet med den smukke og genkendelige typografi, som er blevet et kendetegn for brandet. På den måde lever brandet op til sin vision om at skabe personlige og bæredygtige produkter, med omdrejningspunkt i bogstaver og funktionalitet.