Design Letters, Thermoflaske, Nude, 330ml

85 kr.
Vejl. pris 229 kr.
Ikke på lager

Thermoflaske:
Termoflaske til børn - medbring en varm eller kold drik til dit barn, når du er på farten. Låget har et integreret sugerør, som gør det nemt at drikke af flasken. Termoflasken er sikker for børn at bruge og hygiejnisk - alle delene kan tages fra hinanden og rengøres. Termoflasken holder din drik varm i op til 12 timer og kold i op til 24 timer. Termoflasken kan indholde 330 ml. 

MÅL:
Thermoflaske - 7.9 x 14.7 x 7.9 cm 

MATERIALER:
Thermoflaske - Rustfrit stål med sugerør af silicone

FARVE:
Nude

Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Design Letters

’Make it personal’ er mottoet bag brandet Design Letters. Som mottoet lægger op til, skaber brandet produkter i funktionelt, bæredygtigt og klassisk design, der gør det nemt at sætte et personligt præg i indretningen og dermed hjemmet. Ens for hele kollektionen er, at alle produkter er designet med den smukke og genkendelige typografi, som er blevet et kendetegn for brandet. På den måde lever brandet op til sin vision om at skabe personlige og bæredygtige produkter, med omdrejningspunkt i bogstaver og funktionalitet.