Fablewood, Papegøjen, 12x15, Valnød, Ask

319 kr.
Vejl. pris 499 kr.
3 på lager

Slip kreativiteten løs og saml utallige fabeldyr og andre sjove kreationer.

Papegøjen fra Fablewood kommer i 6 magnetiske dele, og er smukt fremstillet i nordamerikansk valnød og ask. Leveres i flot æske.

MÅL:
Højde: 12 cm
Længde: 15 cm

MATERIALE:
Nordamerikansk valnød og ask

FARVE:
Natur

FABLEWOOD:
FableWood er dansk design til alle aldre. Det lever op til sikkerhedsstyrelsens og EU anvisninger for legetøj og er derfor CE-godkendt fra 1 år og opefter.
Ansvarlig produktion er vigtigt for os. Vores producent er en ansvarlig Dansk-Vietnamesisk legetøjsproducent. Deres faciliteter og arbejdsmiljø lever op til danske standarder, og de indfører løbende initiativer for at reducere deres miljømæssige aftryk.
Fablewood har indgået et samarbejde med "Eden Projects", som for hvert dyr der sælges planter 5 træer i udsatte områder.
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Fablewood

FableWood

FableWood er en virksomhed med respekt for materialet og bevarelsen af skovene - For hvert FableWood-trædyr solgt plantes 1-5 træer. Trædyrene fra Fablewood er små kunstværker, der tilføjer natur og personlighed til enhver indretning. De kan sammensættes på utallige måder, takket være skjulte magneter. Derudover er de certificeret som trælegetøj, hvilket gør dem velegnet til børn fra 1 år og op. Det er derfor et alsidigt produkt, der ikke kun er beregnet som pynt, men også som samleobjekt og legetøj for mennesker i alle aldre.