
Restaurant Under Klippen udgangspunkt er det håndværksmæssige køkken med smag og finesse.
Forarbejdning af bedste fisk - Vesterhavet og Limfjorden - krogmodnet dansk oksekød + 60 dage, grøntsager efter sæson, og daglig hjemmebagt brød.
Vinen udvælger vi selv fra mange leverandører med udgangspunkt: smager det, er det passende til vor mad.
Hvis De vil give selskabet og Dem selv en særlig oplevelse går De ikke galt i byen.
På Restaurant Under Klippen kan du få Frokost- Aftenkort - Mad ud af huset - Selskabsmenuer- Reception- Fødselsdag Bryllup - Konfirmation - Firmaarrangement.
Restaurant Under Klippen udgangspunkt er det håndværksmæssige køkken med smag og finesse.
Forarbejdning af bedste fisk - Vesterhavet og Limfjorden - krogmodnet dansk oksekød + 60 dage, grøntsager efter sæson, og daglig hjemmebagt brød.
Vinen udvælger vi selv fra mange leverandører med udgangspunkt: smager det, er det passende til vor mad.
Hvis De vil give selskabet og Dem selv en særlig oplevelse går De ikke galt i byen.
På Restaurant Under Klippen kan du få Frokost- Aftenkort - Mad ud af huset - Selskabsmenuer- Reception- Fødselsdag Bryllup - Konfirmation - Firmaarrangement.