Opret bruger

Opret med email

GULDFARVET PROVECTUS UR

Du byder her på dette smarte provectus ur.

De fem urskiver i det her stilfulde ur er der for at minde dig om, at hvert sekund i dit liv tæller. Alt du skal gøre, er at leve det fuldt ud.

Med to mindre 12-timers urskiver, som kan indstilles forskelligt for at holde styr på tiden med venner overalt i verden. En 24-timers urskive og den primære 12-timers urskive fortæller dig, hvad klokken er, der hvor du er. Til sidst har du en datourskive, der fortæller dig, hvilken månedsdag det er. 

Alt det i en stor, guldfarvet urkasse med en guldfarvet metalrem, der lukkes sikkert med en klassisk lås. Uret indeholder 3 separate kvartsværk drevet af batterier.

Designet i Danmark. Gaveæske medfølger.

MÅL:
Urkasse: 5x4,2 CM
Rembredde: 2,5 CM

MATERIALE:
Rustfrit stål

FARVE:
Guld


TRENDHIM:
Trendhim blev grundlagt i slutningen af 2007 af Sebastian og Mikkel. Vi var 18 år og ved at være færdige med vores sidste år på gymnasiet. Vi var unge, energiske, havde en brændende lyst til at starte vores egen virksomhed... og var naive nok til rent faktisk at gøre det.

Trendhim designer accessories til mænd i høj kvalitet, der både er moderne og til fornuftige priser. Vi har p.t. 13 mærker i vores portfolio, lancerer flere kollektioner hvert år og har et konstant stigende antal artikler til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din ordre.

ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 3-5 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.

Udbyder:

Trendhim.

Normalpris:

1.199,-

Bud:

452,-

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Mikkel Ulf Madsen

Levering:
Fra 49,-
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...