Lene Bjerre, Camillia, kurvesæt, natur, ratten, H: 54 cm D: 57 cm/H: 47 cm D: 48 cm

2.699 kr.
Vejl. pris 2.999 kr.
1 på lager

Fin kurvesæt i rattan. Kendetegnet ved denne serie er brugen af naturmaterialer som f.eks. bambus og rattan. Det er begge planter, der vokser hurtigt, er nemme at genplante og er et stærkt materiale til boliginteriør.

Alle kurve er beklædt med plastik inden i. Kurvene kan bruges både udenfor og indenfor. De kan bruges til opbevaring eller til blomster på terrassen. Kurvene er både praktiske og dekorative på samme tid.


MÅL:
Lille:
Højde: 47 cm
Diameter: 48 cm

Stor:
Højde: 54 cm
Diameter: 57 cm


MATERIALER:
Rattan

FARVE:
Natur

LENE BJERRE
Hos Lene Bjerre er der tradition for at kombinere kunsthåndværk med design, og trends med tradition. Der sættes en ære i at gøre naturen til en del af livet, og skabe rum til at leve i. Rum, der afspejler personlighed, og danner rammerne for levende samtaler, hyggelige middagsselskaber, lange nætter i stearinlysets skær - og hverdagens stress og jag.

Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Lene Bjerre

Med en historie bag hver eneste farve, detalje og form skaber Lene Bjerre skønne produkter i en klassisk stil kombineret med tidens tand og tendenser. Inspirationen får Lene Bjerre fra havet og naturen, hvilket medvirker til de smukkeste produktserier. Brandet mener, at hjemmet er, hvor hjertet er, hvilket tydeligt ses i deres design, der bidrager til en hjemlig og hyggelig stemning i ethvert hjem.