Lene Bjerre, Dissie vase, hvid, glas, B18 H17 Ø18 cm

149 kr.
Vejl. pris 349 kr.
1 på lager

Smuk håndblæst Dissie vase i glas.

Lad denne smukke vase være et dekorativt element i dit hjem og giv hjemmet et personligt udtryk. En fin vase kan virkelig skabe liv i ethvert rum.

Brug vasen sammen med en frisk blomst eller plante, eller brug den sammen med en kunstig en af slagsen – så er du også fri for at tænke på pasning og pleje.

Denne vase er håndblæst og håndmalet af dygtige kunstnere. Hver vase er derfor helt unik.


MÅL:
B18 H17 Ø18 cm

MATERIALE:
Glas

FARVE:
Hvid

LENE BJERRE
Hos Lene Bjerre er der tradition for at kombinere kunsthåndværk med design, og trends med tradition. Der sættes en ære i at gøre naturen til en del af livet, og skabe rum til at leve i. Rum, der afspejler personlighed, og danner rammerne for levende samtaler, hyggelige middagsselskaber, lange nætter i stearinlysets skær - og hverdagens stress og jag.

Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Lene Bjerre

Med en historie bag hver eneste farve, detalje og form skaber Lene Bjerre skønne produkter i en klassisk stil kombineret med tidens tand og tendenser. Inspirationen får Lene Bjerre fra havet og naturen, hvilket medvirker til de smukkeste produktserier. Brandet mener, at hjemmet er, hvor hjertet er, hvilket tydeligt ses i deres design, der bidrager til en hjemlig og hyggelig stemning i ethvert hjem.