Lene Bjerre, Roselle skjuler, støvet grøn, keramik, H22xØ19,5

232 kr.
Vejl. pris 369 kr.
5 på lager

Rosellle urtepotte i keramik findes i flere størrelser og nuancer. De er designet ud fra Lene Bjerres klassiske dyder. Her er tale om en feminin og elegant skjuler. Roselle skjuleren har en blank ensartet glasurbelægning.

Skjulerne bliver skabt ved at fylde keramisk ler i forme. Når lermodellen er tilstrækkelig tør, bliver den taget ud af formen og den første lange forbrænding i ovnen med temperatur på over 1000 grader bliver igangsat. Når den er afkøles glaseres den og gøres derved vandtæt.MÅL:

H22 Ø19,5 cm

MATERIALE:
Keramik

FARVE:
Grøn

LENE BJERRE
Hos Lene Bjerre er der tradition for at kombinere kunsthåndværk med design, og trends med tradition. Der sættes en ære i at gøre naturen til en del af livet, og skabe rum til at leve i. Rum, der afspejler personlighed, og danner rammerne for levende samtaler, hyggelige middagsselskaber, lange nætter i stearinlysets skær - og hverdagens stress og jag.

Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Lene Bjerre

Med en historie bag hver eneste farve, detalje og form skaber Lene Bjerre skønne produkter i en klassisk stil kombineret med tidens tand og tendenser. Inspirationen får Lene Bjerre fra havet og naturen, hvilket medvirker til de smukkeste produktserier. Brandet mener, at hjemmet er, hvor hjertet er, hvilket tydeligt ses i deres design, der bidrager til en hjemlig og hyggelig stemning i ethvert hjem.