Lene Bjerre, Vinnia skjuler, antik guld, keramik, H9,5xØ9

42 kr.
Vejl. pris 70 kr.
På lager

Sød skjuler af keramik udformet som en æggeskal.

Skjuleren tåler desværre ikke vand, så brug den sammen med en kunstig plante eller blomst – så er du også fri for at tænke på pasning og pleje. Er du ikke fan af kunstige planter og blomster og bare mest er til de ægte, så læg et plastikindlæg i bunden, så kan du også sagtens bruge den til dette.


MÅL:
H9,5 Ø9 cm

MATERIALE:
Keramik

FARVE:
Antik guld

LENE BJERRE
Hos Lene Bjerre er der tradition for at kombinere kunsthåndværk med design, og trends med tradition. Der sættes en ære i at gøre naturen til en del af livet, og skabe rum til at leve i. Rum, der afspejler personlighed, og danner rammerne for levende samtaler, hyggelige middagsselskaber, lange nætter i stearinlysets skær - og hverdagens stress og jag.

Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Lene Bjerre

Med en historie bag hver eneste farve, detalje og form skaber Lene Bjerre skønne produkter i en klassisk stil kombineret med tidens tand og tendenser. Inspirationen får Lene Bjerre fra havet og naturen, hvilket medvirker til de smukkeste produktserier. Brandet mener, at hjemmet er, hvor hjertet er, hvilket tydeligt ses i deres design, der bidrager til en hjemlig og hyggelig stemning i ethvert hjem.